Du er landet på Hjørnebord.dk, det helt rigtige sted at finde Act Nordic hjørneskrivebord. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Act Nordic hjørneskrivebord tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: ACT NORDIC Seaford hjørneskrivebord – natur vild eg melamin og sort metal (85×85)

  • Mærke: Act Nordic
  • Farve: Sort
  • Materiale: Melamin

Sidste produkt på vores liste er ACT NORDIC Seaford hjørneskrivebord – natur vild eg melamin og sort metal (85×85) som vi har fundet til 939,- hos Boboonline.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Skønt lille Seaford hjørneskrivebord, der kommer fra det danske firma Act Nordic. Bordpladen er lavet i naturfarvet mat ru vild eg melamin, og de fine ben er i mat sort ru pulverlakeret metal. Et praktisk bord, der vil udnytte pladsen godt, i et mindre ru…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Act Nordic Hjørneskrivebord på listen er ACT NORDIC Seaford hjørneskrivebord – natur vild eg melamin og sort metal (85×85) fra Boboonline.dk med en pris på 939.00. Billigste udvalgte Hjørneskrivebord er ACT NORDIC Seaford hjørneskrivebord – natur vild eg melamin og sort metal (85×85) som du kan købe for 939.00 hos Boboonline.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Act Nordic Hjørneskrivebord data og priser er hentet fra 1 butikker (Boboonline.dk). Alle Act Nordic Hjørneskrivebord tilbud er opdateret i dag 06-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Hjørneskrivebord guides:

Fandt du ikke det rigtige Hjørneskrivebord blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Hjørneskrivebord: