Du er landet på Hjørnebord.dk, det helt rigtige sted at finde Claudio hjørnesofa. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Claudio hjørnesofa tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Natuzzi Claudio hjørnesofa med open end – Italiensk læder

Sidste produkt på vores liste er Natuzzi Claudio hjørnesofa med open end – Italiensk læder som vi har fundet til 48799,- hos Erling Christensen Møbler.

Forhandlerens beskrivelse:
Natuzzi Claudio hjørnesofa i sort læder Moderne og utrolig lækker hjørnesofa fra Natuzzi Edition i sort semianilin læder.
Sofaen har en elektrisk fodstøtte ved armlænet i den ene side af sofaen, samt elektrisk nakkestøtte, som gør at du sidder helt fantas…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

Dyreste Claudio Hjørnesofa på listen er Natuzzi Claudio hjørnesofa med open end – Italiensk læder fra Erling Christensen Møbler med en pris på 48799.00. Billigste udvalgte Hjørnesofa er Natuzzi Claudio hjørnesofa med open end – Italiensk læder som du kan købe for 48799.00 hos Erling Christensen Møbler. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Claudio Hjørnesofa data og priser er hentet fra 1 butikker (Erling Christensen Møbler). Alle Claudio Hjørnesofa tilbud er opdateret i dag 03-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Hjørnesofa guides:

Fandt du ikke det rigtige Hjørnesofa blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Hjørnesofa: