Du er landet på Hjørnebord.dk, det helt rigtige sted at finde House Nordic hjørnebord. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle House Nordic hjørnebord tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: House Nordic Ranchi Hjørnebord – mangotræ og marmorlook grå 47

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Hoejgaardbrugskunst.dk.

Her kan “House Nordic Ranchi Hjørnebord – mangotræ og marmorlook grå 47” fås til 859,- kr.

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

2: House Nordic – Bastia Hjørnebord – Beige-grå

  • Dagens pris: 249,- kr.
  • Fundet hos KræZen.dk
  • Mærke: House Nordic

Anden anbefaling har vi fundet hos KræZen.dk, hvor du kan købe House Nordic – Bastia Hjørnebord – Beige-grå til kun 249,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Bastia Hjørnebord i beige-grå pulverlakeret stål ø 47 x 50,5 cm. Simpel og stilren hjørnebord fra House Nordic.
Med sit enkle design passer hjørnebordet ind i de fleste hjem. Hjørnebordet kan bruges både til nips og pynt eller som lille sofabord….

Se hos KræZen.dk ❯❯

3: House Nordic – Bastia Hjørnebord beige-grå pulvelakeret Ø47 cm

  • Dagens pris: 229,- kr.
  • Fundet hos Bolig & Haven
  • Mærke: House Nordic

Sidste produkt på vores liste er House Nordic – Bastia Hjørnebord beige-grå pulvelakeret Ø47 cm som vi har fundet til 229,- hos Bolig & Haven.

Forhandlerens beskrivelse:
Smukt lille sidebord i modellen Bastia til at placere ved siden af sofaen Dette sidebord har et minimalistisk udtryk, som er med til at give et hyggeligt rum. Det kan både bruges i stuen med en lille blomst, eller som sidebord til kaffen og avisen.
H…

Se hos Bolig & Haven ❯❯

Dyreste House Nordic Hjørnebord på listen er House Nordic Ranchi Hjørnebord – mangotræ og marmorlook grå 47 fra Hoejgaardbrugskunst.dk med en pris på 859.00. Billigste udvalgte Hjørnebord er House Nordic – Bastia Hjørnebord beige-grå pulvelakeret Ø47 cm som du kan købe for 229.00 hos Bolig & Haven. Forskellen på de to priser er 630 kr.
Ovenstående House Nordic Hjørnebord data og priser er hentet fra 3 butikker (Hoejgaardbrugskunst.dk, KræZen.dk, Bolig & Haven). Alle House Nordic Hjørnebord tilbud er opdateret i dag 03-10-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Hjørnebord guides:

Fandt du ikke det rigtige Hjørnebord blandt de 3 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Hjørnebord: