Hjørnebord.dk » Alle guides » Hjørnebord » vidaXL Hjørnebord

Bedste vidaXL Hjørnebord: Se top 1

(opdateret marts 2023)

Du er landet på Hjørnebord.dk, det helt rigtige sted at finde vidaXL hjørneborde. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på vidaXL hjørneborde | ✅ Hjørnebord-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Detaljeret gennemgang af de 1 bedste vidaXL hjørneborde

Her kan du se hele vores liste over de bedste vidaXL hjørneborde som du kan finde lige nu.

De 1 udvalgte produkter på listen (klik for at gå til det enkelte produkt):

1: Kosmetikbord hjørnedesign hvid

  • Dagens pris: 1559,- kr.
  • Fundet hos RAW58
  • Mærke: vidaXL
  • Farve: Hvid

Sidste produkt på vores liste er Kosmetikbord hjørnedesign hvid som vi har fundet til 1559,- hos RAW58.

Forhandlerens beskrivelse:
Gennemfør din morgenrutine i stil med vores elegante toiletbord! Dette toiletbord, konstrueret af MDF i høj kvalitet, har en slank og elegant silhuet i en moderne stil. Det er designet til at passe ind i et hjørne og giver dig masser af opbevaringsmuligheder på begrænset plads.
Det rummelige skab og den åbne hylde under bordet har plads til makeupartikler og holder alt på plads, og det er vendt sidelæns for nem adgang, når du sidder ved bordet.
Derudover giver et smukt spejl med 3 paneler visning fra 3 sider, når du lægger makeup, og det føjer et elegant touch til bordet.
Hylderne under de 2 sidepaneler har plads til kopper, makeupbørster, cremer og lotioner, parfume og dekorative genstande.
Hvid Materiale: MDF og melamin Produktmål: 111 x 54 x 141,5 cm (B x D x H) Mål, bordplade: 111 x 54 cm (B x D) Spejle medfølger Montering påkrævet: Ja Pakken indeholder: 1 x konsolbord 3 x spejl…

Se hos RAW58 ❯❯

Andre mærker af hjørneborde

På vores liste her har vi samlet de 1 bedste hjørneborde på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde det helt rigtige hjørnebord til dine behov: