Du er landet på Hjørnebord.dk, det helt rigtige sted at finde Maileg hjørneskab. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Maileg hjørneskab tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Maileg Miniature Hjørneskab Brun

  • Mærke: Maileg
  • Farve: Brun

Vores første anbefaling er “Maileg Miniature Hjørneskab Brun” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
Fra 3 år Lavet som et hjørneskab Malet I originalt vintage look Størrelse: House of Miniature H: 23 cm, B: 12,5 cm Overflade vask Træ/Metal Husk at følge vaske- og brugsanvisningen…

Tjek bedste pris ❯❯

2: Maileg Miniature Hjørneskab – Rosa

  • Mærke: Maileg
  • Farve: Rosa

Vores anden anbefaling er “Maileg Miniature Hjørneskab – Rosa” som er vores anbefaling nummer 2

Forhandlerens beskrivelse:
Mål: H: 23, B: 12,5 cm. Materiale: Metal, træ Maileg har designet det mest vidunderlige hjørneskab med hylder øverst og skabslåge nederst, i en super flot vintage stil. Hjørneskabet er lavet af træ og metal og har en skøn rosa farve.
Det er perfekt at…

Tjek bedste pris ❯❯

3: Maileg Hjørneskab Pudder

  • Mærke: Maileg

Sidste produkt på vores liste er Maileg Hjørneskab Pudder som vi har fundet til 219,95 hos Ovellie.

Forhandlerens beskrivelse:
MAILEG HJØRNESKAB PUDDER Virkelig fint Maileg hjørneskab pudder som passer perfekt ind i det store flotte Maileg dukkehus.
Den er designet i vintage look med åbne hylder og en skabslåge, hvor de søde Maileg kaniner kan gemme deres fine sager væk i.
Et…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Maileg Hjørneskab på listen er Maileg Hjørneskab Pudder fra Ovellie med en pris på 219.95. Billigste udvalgte Hjørneskab er Maileg Miniature Hjørneskab Brun som du kan købe for 219.00 hos Luksusbaby Danmark. Forskellen på de to priser er 0.94999999999999 kr.
Ovenstående Maileg Hjørneskab data og priser er hentet fra 3 butikker (Luksusbaby Danmark, Loukrudt, Ovellie). Alle Maileg Hjørneskab tilbud er opdateret i dag 06-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Hjørneskab guides:

Fandt du ikke det rigtige Hjørneskab blandt de 3 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Hjørneskab: